FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.41 // 11.10.2017

SJK:n Klinga HJK-ottelusta: "Tehdään maali ja voitetaan peli"

SJK:n Klinga HJK-ottelusta: "Tehdään maali ja voitetaan peli"

Matti Klinga miettii vain voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK saa vieraakseen torstaina mestaruuden jo varmistaneen HJK:n ja hakee kauden ensimmäisiä pisteitään helsinkiläisiltä.

SJK voisi vielä voittamalla loput ottelut nousta mitaleille asti. Suurimpana loppukauden tavoitteena on kuitenkin paikka neljän parhaan joukossa, ja sillä SJK varmistaisi ensi kaudeksi europelit jälleen Seinäjoelle.

- Siitä lähdetään liikkeelle, että tehdään maali ja voitetaan peli, sanoo keskikenttäpelaaja Matti Klinga.

- Kokonaisuutenakin meidän pelit ovat olleet viime aikona menossa parempaan suuntaan, vaikka ei vielä olla saatu ihan sitä tulosta, mihin peli edellyttäisi. Se vaatii vielä pienen askeleen, että saamme maaleja ja tuloksia. Mutta pelillisesti me olemme menneet hyvään suuntaan. Tietysti aikaa ei ole enää paljoa. Joten meidän pitää päästä samantien eteenpäin ja uudelle tasolle, jatkaa Klinga.

Klinga painottaa, että asetelmat tässä vaiheessa kautta eivät salli paljon laskelmointia. Lähtökohta on selkeä: voittaa pitää.

- Me lähdetään voittamaan jokaista peliä, ja olemme siinä tilanteessa, että on ihan turha miettiä mitään muuta. Hoidetaan omat pelit ja se riittää sitten mihin se riittää, kun muut asiat eivät ole meillä enää omissa käsissä.

- Olemme ottaneet sen siltä kannalta, että meillä ei ole ainakaan mitään paineita, vaan nyt vain vedetään täysiä jokaiseen otteluun, sanoo Klinga.


SJK – HJK OmaSp Stadionilla torstaina 12.10. kello 20.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia