FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.41 // 11.10.2017

JJK solmi peräti kahdeksan jatkosopimusta

JJK solmi peräti kahdeksan jatkosopimusta

Mikko Manninen jatkaa JJK:ssa hiukan uudessa roolissa. (Kuva: Juha Tamminen)

JJK rakentaa tulevaa kautta vahvasti ja julkisti keskiviikkona kertaheitolla peräti kahdeksan jatkosopimusta.

Kettupaidassa jatkavat ensi kaudellakin topparit Severi Vielma ja Felix Gustavsson sekä laitataiteilija Benno Hanslian. Kaksivuotisella sopimuksella JJK:ssa puolestaan nähdään keskikenttäpelaajat Aatu Manninen ja Samu Suoraniemi sekä puolustuspäästä Honar Abdi ja tällä kaudella Kakkosessa Villikettujen runkomiehistöön kuulunut, vuonna 2000 syntynyt topparilupaus Sami Nissinen.

Myös Mikko Manninen jatkaa kasvattajaseurassaan tulevat kaksi kautta – edellisvuosien tapaan tuplaroolissa sekä pelaten että valmentaen. Manninen siirtyy B-nuorten penkin päästä valmennuspäälliköksi, jonka vastuulla on jatkossa niin A- ja B-nuorten kuin Villikettujenkin valmennuksellinen kausisuunnittelu.

Kun jo ennestään sopimus kaudelle 2018 oli niin Jere Pyhärannalla, Saku Leppäsellä, Tomi Petresculla kuin kippari Tommi Karillakin, on jo nyt tulevallekin kaudelle koossa hyvä 12 Kettupaidan runko!

Fysiikkavalmentaja Antti Luhta puolestaan jatkaa myös päävalmentaja Juha Pasojan kanssa valmennusryhmässä.

- Sopimusten suhteen on nyt erittäin hyvä tilanne, meillä on jo joukkueen runko kasassa ensi kaudellekin. Koskaan aiemmin omalla valmennusurallani ei olla oltu joukkueenrakennuksessa näin pitkällä näin varhaisessa vaiheessa, Pasoja kehuu.

- Kun katsoo tuota listaa, millaisia pelaajia on nyt jo kasassa oli sarjataso mikä vaan, ollaan erittäin hyvässä asemassa sen suhteen!


JJK-Ilves torstaina 12.10. kello 18.30 Harjun Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia