vko.40 // 8.10.2017

U19-pojille niukka tappio

Suomen U19-pojat kärsivät sunnuntaina kaksoismaaottelun ensimmäisessä osassa niukan 1-2 (0-1) –tappion Georgiaa vastaan Tbilisissä.

Ottelu alkoi Suomen kannalta mahdollisimman ikävästi, kun pallo poimittiin Robin Källmanin takaa jo ensimmäisellä minuutilla. Sivuvapaapotkusta syntynyt maali haiskahti vahvasti paitsiolta ja tämän myös ottelutallenne vahvisti, mutta osuma hyväksyttiin.

Toisen jakson alussa Suomi menetti pallon hiukan huolimattomasti. Läpisyöttöön Juho Hyvärinen pääsi vielä hyvin katkaisemaan, mutta pallo kimposi epäonnisesti rangaistusalueelle georgialaisille ja tilanne oli 2-0.

Viimeisen 20 minuutin aikana Suomi sai kovaa painetta Georgian päätyyn ja lopussa tuli myös tulosta. Sergei Eremenko löysi vapaapotkulla vaihdosta kentälle tulleen Eetu Vertaisen ja tämä ohjasi kavennusmaalin. Lähemmäs Suomi ei kuitenkaan enää päässyt.

- Toisen jakson alussa hyökkääminen oli vähän tukossa, mutta lopussa saimme hyvin paikkoja. Hyvääkin pelissä oli, mutta totta kai voittoa aina haetaan, joten sikäli harmittaa.