FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.40 // 5.10.2017

Ilves-valmennus iloitsee Aspegrenin kehityksestä

Ilves-valmennus iloitsee Aspegrenin kehityksestä

"Felppu" on ottanut isoja askeleita Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen kanssa jatkosopimuksen allekirjoittanut Felipe Aspegren on noussut nopeassa tahdissa tamperelaisten runkopelaajaksi.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kiittelee suojattinsa kasvamista urheilijana.

– Muutos tammikuusta 2016 tähän päivään on melkoinen. Silloin tehtiin Felpun kanssa paljon töitä, että harjoittelu olisi mahdollisimman ammattimaista. Pelillinen kehitys on ollut loistavaa. Puolustussuuntaan nukahduksia tulee koko ajan vähemmän ja hyökkäyspeli on monipuolistunut.

- Ohjaamisen tarve vähentyy, joten oikealla tiellä ollaan. Olen todella tyytyväinen, että hän jatkaa meillä, Wiss kertoo.

Mittavan pelaajauran topparina ja laitapakkina tehnyt apuvalmentaja Toni Kallio tuntee puolustuksen organisoinnin. Hän on pitänyt tiukkaa koulua valmennettaviensa kanssa.

– Felppu on ollut yksi meidän luottopelaajiemme. Monipuolinen puolustaja, joka pystyy pelaamaan vasemmalla ja oikealla ja tarvittaessa ylempänäkin. Hyökkäystehoja voi tulla lisää etenkin keskityksiä antamalla. Fysiikkapuoli on kehittynyt. Välillä Felppua saa potkia liikkeelle, mutta se on vain hyvä, pitää meidät koutsitkin hereillä, Kallio myhäilee.

Lisää uutisia