vko.39 // 30.9.2017

FC Lahden Hauhia: ”Ei edes mitalin väri ratkennut tänään”

Ilves vei lauantai-illan jännitysnäytelmän. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti koki lauantaina harmittavan 1-2 (0-2)-tappion Ilvekselle Tammelan stadionilla. Tappiosta huolimatta FC Lahti pysyy sarjataulukon kolmantena ja taistelu mitaleista jatkuu maaottelutauon jälkeen.

FC Lahden kippari Mikko Hauhia oli ymmärrettävästi harmissaan taiston tauottua.

- Ensimmäisellä puoliajalla hävisimme kaikki kaksinkamppailut, olimme myöhässä ja päästimme turhan helpot maalit. Toisella puoliajalla taistelimme hyvin ja olisimme voineet tulla tasoihin, mutta Ilves puolusti tänään hyvin. Vaikeaa oli, Hauhia myönsi.

Tappiosta huolimatta FC Lahti pysyy sarjataulukon kolmannella sijalla. KuPS on kolme pistettä edellä ja Ilves nousi tasapisteisiin. HJK on varmistanut mestaruuden, mutta muuten mitalitaisto on täysin auki.

- Ei edes mitalin väri ratkennut vielä tänään. Taistelu jatkuu! Hauhia summasi.

FC Lahti-IFK Mariehamn torstaina 12.10. kello 18.30 Lahden Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.