FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 26.9.2017

HJK ja Otto Ollikainen sopimukseen

HJK ja Otto Ollikainen sopimukseen

HJK on solminut Otto Ollikaisen (s. 2001) kanssa sopimuksen, joka on muotoa 2+1. Ollikainen on tuore B-junioreiden Suomen mestari ja kuuluu U17-maajoukkueen vakiokalustoon.

Keskikenttäpelaaja Otto Ollikainen oli viikonloppuna kentällä, kun HJK:n B-juniorit taistelivat itsensä Suomen mestariksi ratkaisevassa ottelussa Ilvestä vastaan. Ollikainen on myös noussut kuluneen kauden aikana maajoukkueen vakiopelaajaksi ja on parhaillaan mukana U17-poikien EM-karsinnoissa. Ollikainen tuli Klubiin FC Hongasta vuonna 2014.

– Otto on juoksuvoimainen keskikenttäpelaaja, joka on ottanut isoja askelia vuoden aikana ja pelannut isossa roolissa BSM-mestarijoukkueessa. Otto oli jo talvella mukana muutamassa harjoituspelissä Klubi 04:ssa ja ensi vuonna odotuksissa on, että Otto nousee taistelemaan 04:n avainpelaajan roolista, kommentoi Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela.

Nuorella Ollikaisella on motivaatio ja tavoitteet korkealla.

– HJK on Suomen suurin ja kaunein seura, jossa on laadukkain arki. Hyvät pelikaverit ja koutsit auttavat menemään eteenpäin. Lukionkin opiskelut menevät helposti siinä sivussa, kun Klubi on Mäkelänrinteen urheilulukion yhteistyöseura. Tavoitteeni on mahdollisimman pian päästä haastamaan pelipaikkaa edustuksen ringistä ja sitä kautta päästä Eurooppaan pelaamaan jalkapalloa ammatikseni, Ollikainen iloitsee.


HJK-IFK Mariehamn keskiviikkona 27.9. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia