AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 25.9.2017

Furuholm TS:lle: "Harvinaisen kaksijakoinen peli"

Furuholm TS:lle: "Harvinaisen kaksijakoinen peli"

"Furkka" nousi ottelun hahmoksi Harjulla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter sai voitottoman putkensa poikki maanantaina hakemalla 3-1-voiton JJK:sta.

Helpolla voitto ei kuitenkaan irronnut. JJK hallitsi avausjaksoa selvästi ja peli kääntyi vasta toisen jakson puolivälissä Interin iskettyä reilussa vartissa kolmesti.

– Harvinaisen kaksijakoinen peli. Kiitos Henkalle [maalivahti Henrik Moisander] torjunnoista. Ilman niitä ei oltaisi oltu mukana. Meillä oli selkeä suunnitelma tähän matsiin, mutta ei kuitenkaan alussa pelattu omilla vahvuuksilla. Oltiin askel-kaksi koko ajan jäljessä, kertoi kärkimies Timo Furuholm.

Inter antoi alussa turhan paljon tilaa ja aikaa JJK:lle, mutta toisella jaksolla koettiin ryhtiliike.

– Kävimme kopissa hyvät keskustelut, jonka jälkeen päätettiin vaihtaa tyyliä ja aloimme luoda aggressiivisemmin painetta, jatkoi Furuholm.

Interin ensimmäinen maali syntyi Mika Ojalan keskityksestä, johon "Furkka" sai kurotettua kenkänsä väliin. Maali lopulta merkittiin JJK:n omaksi maaliksi.

– Se taisi kyllä mennä omasta pelaajasta maaliin, mutta kyllä pallo minuunkin hipaisi, tunnusti Timo Furuholm.

Neljän voitottoman ottelun jälkeen täyden pistepotin saanut Inter pelaa loppukaudesta lähinnä kunniasta.

– Onhan se pitkin kautta ollut niin, että kaikkia pelejä lähdetään voittamaan. Pitää olla nöyrä loppupelien suhteen. Seuraavaksi tulee KuPS vastaan ja sitten en edes tiedä, mitä sen jälkeen on tulossa, mietiskeli Furuholm.


FC Inter-KuPS perjantaina 29.9. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia