AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2017

Åhman: "Tasapeli tyydyttää näissä olosuhteissa"

Åhman: "Tasapeli tyydyttää näissä olosuhteissa"

PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman oli melko tyytyväinen sunnuntain ottelun tulokseen, sillä kemiläisseura pelasi yli 60 minuuttia vajaamiehisenä. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi pelasi sunnuntaina 1-1-tasapelin kotikentällään VPS:ää vastaan.

PS Kemi joutui 25. minuutilla vajaamiehiseksi, kun Lassi Nurmos lensi suihkuun suoralla punaisella.

Joukkueiden valmentajat näkivät Nurmoksen ulosajon vaikutuksen otteluun hiukan eri tavalla.

- Se saattoi olla jopa Kemin etu, kun he joutuivat tiivistämään puolustustaan lisää. Sen jälkeen muodon sisälle pääsy oli entistä vaikeampaa, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen uskoi.

- Tietysti ulosajo muutti ja vaikeutti peliämme. Yli 60 minuutin pelaaminen vajaalla on iso haaste ja pelaajille todella raskasta, kun sivuttaisliikettä tulee runsaasti. Ilman ulosajoa lopputulos olisi voinut olla parempi, PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman arvioi.

Åhman oli tyytyväinen lopputulokseen, sillä VPS pelasi pitkään miehen ylivoimalla.

- Totta kai tasapeli tyydyttää näissä olosuhteissa. Jokainen piste on tärkeä. Onneksi saimme hienon tasoitusmaalin, joka nostatti tunnetta joukkueen sisällä. Sen jälkeen tavoite oli vähintään pitää tasapeli ja se antoi optimistisesti ajateltuna mahdollisuuden nousta jopa voittoon, Åhman tuumi.


HJK-PS Kemi lauantaina 30.9. kello 17 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia