AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2017

SJK:n Mero cup-finaalin alla: "Odottavilla mielin tässä ollaan"

SJK:n Mero cup-finaalin alla: "Odottavilla mielin tässä ollaan"

Joel Merolla on edessään ensimmäinen cup-finaali. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n Joel Merolla on lauantaina edessään uran ensimmäinen Suomen Cupin finaali, kun SJK ja HJK iskevät yhteen Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

- Odottavilla mielin tässä ollaan. Ei oikeasti malta odottaa, että pääsee kentälle ja tositoimiin. En ole koskaan ollut cup-finaalissa missään. Ainahan latautuminen on otteluun täysillä, mutta jotenkin uskoisin, että tähän vielä joku ylimääräinen prosentti jostain vielä löytyy. On kuitenkin niin hieno tapahtuma ja halu voittaa on niin suuri, sanoo SJK:n puolustaja Joel Mero.

Mero pääsi maalitilastoihin viime lauantaina Rovaniemellä. Meron maali RoPS:aa vastaan oli hänen ensimmäisensä SJK-paidassa. Koko uralla se oli hänen kolmas Veikkausliigamaalinsa.

- Kyllä se tietenkin nosti itseluottamusta. Koen olevani vaarallinen pelaaja erikoistilanteissa ja tämmöinen onnistuminen tuo siihen vielä lisää itseluottamusta. Toivotaan että pääsen tekemään lisää cup-finaalissa, huomauttaa Mero.

Suomen Cupin finaali SJK-HJK alkaa Seinäjoen OmaSP Stadionilla lauantaina 23.9 kello 17.00.

SJK-Ilves keskiviikkona 27.9. kello 19.30 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia