AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2017

HJK:n cup-sankari: ”On aina hienoa voittaa mestaruuksia”

HJK:n cup-sankari: ”On aina hienoa voittaa mestaruuksia”

Kuva: Juha Tamminen

HJK juhli lauantaina Seinäjoella Respect Suomen Cupin mestaruutta, kun se voitti kovan taistelun jälkeen SJK:n 1-0. Ottelun sankari oli HJK:n Akseli Pelvas, joka iski illan ainokaisen.

Suomen Cupin voitto oli Pelvakselle henkilökohtaisesti uran toinen.

- On aina hienoa voittaa mestaruuksia. On cup, liiga tai mikä vain. Ihan huikeaa, Pelvas hehkutti ottelun jälkeen Ylen haastattelussa.

Voitolla HJK sai napattua revanssin viime kauden finaalitappiosta. Tuolloin SJK vei cupin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

- Eihän se ikinä ole kiva hävitä finaalia varsinkaan rankkarikisassa. Nyt saimme onneksi heti seuraavana vuonna revanssimahdollisuuden ja onneksi käytimme sen.

Pelvaksella oli pari paikkaa ennen maalia, mutta toisella puoliajalla hän onnistui Sebastian Dahlströmin mainion esityön jälkeen.

- "Dalle" laittoi pari kertaa aika huikeita passeja. Ensimmäisestä ei mennyt, mutta toisesta sain sitten laitettua.

Seuraavaksi HJK:lla on tähtäimessä Veikkausliigan mestaruuden varmistaminen, joka saattaa varmistua jo keskiviikkona Töölössä.

- Ennen kauden alkua meillä oli tavoitteena voittaa cup ja Suomen mestaruus ja nyt se on aika lähellä. Nyt nautitaan tästä.


HJK-IFK Mariehamn keskiviikkona 27.9. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia