AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2017

Vahid Hambo janoaa cup-voittoa B-nuorten SM-kullan rinnalle

Vahid Hambo janoaa cup-voittoa B-nuorten SM-kullan rinnalle

Vahid Hambo mielii Suomen Cupin voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

Moni SJK:n pelaaja hakee lauantaina ensimmäistä Suomen Cupin voittoaan, kun seinäjokelaiset kohtaavat finaalissa HJK:n.

SJK-pelaajista Billy Ions, Joel Mero, Aristote Mboma, Joonas Sundman, Diego Bardanca, Chema Antón, Sergi Arimany, Kaine Sheppard ja Vahid Hambo eivät ole aiemmin Suomen Cupia voittaneet. Kaikilla muilla on vähintään yksi Suomen Cupin mestaruus tilillään.

- On minulla B-nuorten SM-kulta, mutta siihen ne voitot toistaiseksi jääkin, naurahtaa SJK-hyökkääjä Vahid Hambo seuransa verkkosivuilla.

- Aikuisten tasolla ei ole mitään vielä tullut voitettua. Kyllä sitä on tässä viimeisen viiden-kuuden vuoden aikana miettinyt, että olisi kiva jotain voittaa, ja miesten sarjoissa sitä pelataan vain voitosta, Hambo jatkaa.

Hambo liittyi SJK:n riveihin kesällä.

- Kun tulin mukaan joukkueeseen kesken kauden, en edes vielä oikein tajunnut, miten iso juttu se on, että nyt pelataan Suomen Cupin finaalissa. Joukkue oli jo silloin valmiiksi finaalissa, enkä ollut siinä alussa mukana. Mutta kyllä sen on nyt huomannut, miten jengi on latautunut tähän. Varsinkin nämä pelaajat, jotka viime vuonna olivat finaalissa. He tietävät, mitä sen voittaminen tarkoittaa ja sitä suurella mielenkiinnolla nyt itsekin odotan, Hambo kertoo.

Suomen Cupin finaali potkaistaan käyntiin lauantaina 23.9 kello 17.00.

SJK-Ilves keskiviikkona 27.9. kello 19.30 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia