FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.38 // 22.9.2017

FC Lahden Vasjutin pitkään sivussa

FC Lahden Vasjutin pitkään sivussa

Loppukausi vaarassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden venäläisvahdin Aleksandr Vasjutinin loppukauden pelit ovat vaarassa loukkaantumisen vuoksi.

Vasjutin, 22, loukkasi FC Lahden verkkosivujen mukaan kättään harjoituksissa viime viikonloppuna. Lääkärissä otetut kuvat kertoivat myöhemmin ikävää kieltään - ranteesta löytyi murtuma, joka pitää "Alexin" sivussa noin kuuden viikon ajan.

Yhteistyöseurasta FC Zenitistä lainasopimuksella Lahdessa pelaava Vasjutin on torjunut tällä kaudella 23 ottelussa, joista hän on hävinnyt vain kaksi. Näissä otteluissa hän on pitänyt maalinsa puhtaana peräti kymmenen kertaa.

Torjuntatehtävät ottaa näin harteilleen Miikka Mujunen, joka on pelannut tällä kaudella neljä ottelua Veikkausliigassa. 21-vuotias Mujunen oli jo kaatamassa maanantaina FC Interiä vieraissa lukemin 6-1.

FC Lahti – RoPS sunnuntaina 24.9. kello 18.30 Lahden Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia