AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2017

HIFK palkitsi Joona Haaviston Respect-palkinnolla

HIFK palkitsi Joona Haaviston Respect-palkinnolla

Jokainen Veikkausliigan seuroista pelaa yhden kotiotteluistaan Respect-otteluna syksyllä 2017. HIFK:n Respect-ottelun yhteydessä 15.9. seura palkitsi Joona Haaviston.

Respect-otteluiden yhteydessä seurat antavat tunnustusta sellaisille yhteisönsä jäsenille, jotka saattavat jäädä vähemmälle huomiolle, mutta ovat erittäin tärkeitä koko seurayhteisön kannalta.

Haavisto on IFK-hengen ruumiillistuma. Hän on vuosikausia tehnyt pyyteetöntä työtä seuran eteen, niin hyvinä kuin haastavinakin aikoina. Haavisto tunnetaan miehenä, joka on aina valmis auttamaan muita ja tekemään kaikkensa seuran eteen. Hän toiminut monissa eri tehtävissä, mm. joukkueenjohtajana kaikilla miesten sarjatasoilla. Hän on tällä hetkellä seuran turvallisuuspäällikkö sekä HIFK Fotboll AB:n hallituksen jäsen.

Respect-palkinnon vastaanottanut Haavisto sai palkitsemisen yhteydessä Veikkaukselta 500 euron rahapalkinnon, jonka hän lahjoitti HIFK:n juniorijalkapalloilun tukemiseen.


KuPS-HIFK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 24.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia