AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 19.9.2017

​Kangaskolkka jatkaa IFK Mariehamnissa

​Kangaskolkka jatkaa IFK Mariehamnissa

"Allu" on Grönvittin ennätysmies. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan maalikuninkuudesta kuluvalla kaudella tiukasti taisteleva Aleksei Kangaskolkka on sopinut jatkosta IFK Mariehamnin kanssa.

Grönvittin Veikkausliigahistorian paras maalintekijä Kangaskolkka on sopinut seuran kanssa kahden vuoden jatkosta sopimukseensa.

Kangaskolkka siirtyi IFK-paitaan kauden 2011 alla ja kaudella 2012 syntyi komeat 15 Veikkausliigamaalia, minkä myötä edessä oli siirto Jönköpings Södran riveihin. Sieltä Kangaskolkka jatkoi Heracles Almeloon ja Hollannista hän palasi loukkaantumisten sävyttämän jakson jälkeen hän palasi Maarianhaminaan kaudelle 2015.

Loukkaantuminen piti Kangaskolkan kuitenkin pitkään sivussa ja täyden kauden hän pääsi pelaamaan vasta viime vuonna IFK:n juhliessa kauden päätteeksi mestaruutta.

- Allun maalitilastot puhuvat puolestaan. Hän on eniten IFK:lle Veikkausliigassa maaleja tehnyt pelaaja ja taistelee maalikuninkuudesta tällä kaudella. Vaikka hänellä on vaikuttava CV ja hän on voittanut Suomen mestaruuden kahdesti, hän on vasta 29-vuotias ja pystyy pelaamaan huipulla vielä useita vuosia, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson muistuttaa.

- Kaksivuotinen sopimus hänen kanssaan tuntuu todella hyvältä. Hän tulee jatkossakin olemaan meille avainpelaaja sekä kentällä että sen ulkopuolella. Kunnossa ollessaan Kangaskolkka tekee maaleja ja syöttää niitä ja tällaisen luotettavan pelaajan varaan on hyvä rakentaa edelleen joukkuetta.


HJK - IFK Mariehamn keskiviikkona 27.9. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia