AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 16.9.2017

​Vuorinen: "Kaikki tekevät kaikkensa voittojen eteen"

​Vuorinen: "Kaikki tekevät kaikkensa voittojen eteen"

Petri Vuorinen odottaa kovaa taistelua pisteistä. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS metsästää pitkään kadoksissa ollutta voittovirettään lauantaina kotonaan KuPS:n saapuessa vieraaksi.

Päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan tuloksellisesti heikosta jaksosta huolimatta tekeminen Vepsun harjoituksissa on ollut hyvällä tasolla.

– Otteluiden jälkeen tilanne voi vaikuttaa hetken. SJK-pelin jälkeen olimme tosi pettyneitä. Siitä huolimatta etenkin loman jälkeen treeneissä on ollut hyvä meininki ja hyvää suorittamista. Kaikki tekevät jatkuvasti kaikkensa, että käännämme nämä pelit voitoksi, Vuorinen paalutti.

Viime pelissä SJK:ta vastaan nähtiin VPS:n osalta paljon hyvää, vaikka tulosta ei vieläkään tullut voiton muodossa. KuPS-pelissä vastassa on erilainen puolustus.

– Tiloja ei välttämättä synny niin paljon kuin SJK:ta vastaan. Pääsimme siinä pelissä hyökkäämään paljon heidän linjaansa vastaan ja saimme paljon paikkoja boksin sisällä. Pyrimme siihen nytkin, mutta tässä pelissä ei välttämättä tule niin paljoa maalintekotilanteita, joten pitää olla tehokas.

- Joukkuerakenteetkin vaikuttavat asiaan. He pelaavat määrätynlaista peliä ja me niin ikään määrätynlaista peliä. Molemmat pelaavat varmasti omilla vahvuuksillaan ja edessä on mielenkiintoinen ottelu, Vuorinen ennakoi.


VPS – KuPS lauantaina 16.9. kello 17.00 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia