FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.37 // 14.9.2017

KuPS:n Virtanen: "Olemme edelleen mitalitaistelussa hyvin mukana"

KuPS:n Virtanen: "Olemme edelleen mitalitaistelussa hyvin mukana"

Otso Virtanen on torjunut kauden kaikki veikkausliigaottelut KuPS:n maalilla alusta loppuun. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura saavutti yhden sarjapisteen maanantai-illan Lahden-reissultaan. Hyvin taistellut kuopiolaisjoukkue johti jännittävää ottelua aina 85. peliminuutille saakka, jolloin kotijoukkue iski erikoistilanteesta tasoitusmaalin ja sarjapisteet jaettiin.

Hienosti torjunut KuPS-vahti Otso Virtanen palkittiin kentän parhaana pelaajana.

- Oli siinä kyllä jonkin verran torjuntoja. Varsinaisiksi gamesavereiksi en niitä kuitenkaan laske. Lopussa tuli tasoitusmaali kulmapotkutilanteesta, me olimme puolustaneet hyvin sinne asti mutta takatolpalle unohtui mies vapaaksi. Niin joskus käy, vaikkei tietenkään saisi käydä, Virtanen sanoi.

- Kova taistelu se oli. Olot pakottivat molemmat joukkueet pelaamaan eri tavalla kuin ne olisivat halunneet. Kyllä yhteen pisteeseen pitää olla tyytyväinen, Lahti on kova joukkue ja me olemme edelleen mitalitaistelussa hyvin mukana.

Täksi kaudeksi Kuopioon Skotlannista siirtynyt Virtanen on pelannut kaikki tämän kauden 26 liigaottelua KuPS:n maalitolppien välissä alusta loppuun saakka.


VPS – KuPS lauantaina 16.9. kello 17.00 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.