FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.37 // 12.9.2017

Page SJK:n esityksestä: "Olen ylpeä pelaajista"

Page SJK:n esityksestä: "Olen ylpeä pelaajista"

Brian Page oli tyytyväinen peli-ilmeeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Brian Pagen ensimmäinen ottelu SJK:n peräsimessä päättyi komeasti voittoon, kun VPS kaatui lukemin 2-1.

Helpolla voitto ei SJK:lle tullut, mutta Pagen mukaan joukkue osoitti mikä merkitys taistelulla on jalkapallossa.

- Olen ylpeä pelaajista. Heidän täytyy ottaa kunnia tästä. Heidän täytyi taistella loppuun asti erinomaista joukkuetta vastaan. Meillä oli yksi tunti treenikentällä ennen tätä peliä.

- Tiesimme, että VPS syöttää paljon. Ensimmäisen vartin aikana emme juuri koskeneet palloon. Näytimme taisteluhenkeä, jota täytyy ollakin. Tiesimme, että tästä tulee vaikea.

SJK:lla oli edessä tavallaan jälleen uusi alku uudessa komennossa.

- Sanoin pelaajille, ettei saa liikaa miettiä mennyttä. Pelaajat eivät menetä taisteluhenkeään ja tasoaan yhdessä päivässä. Pelasimme erinomaisesti sekä pallottomana että pallollisesti. Teimme maalit, jotka tarvitsimme. Saimme pisteet, jotka tarvitsimme.

SJK:n pelaajatilanne ei ole aivan optimaalinen ja tämä aiheutti Pagelle hiukan miettimistä. Mehmet Hetemaj ja Matti Klinga joutuivat jättämään kentän kesken kaikin maanantaina.

- RoPS-peli tulee varmaan liian nopeasti Matti Klingan ja Mehmet Hetemaj'n kannalta. Vahid Hambo pelasi KuPSia vastaan ensimmäisen 90-minuuttisensa 14 kuukauteen. Häntä lepuutettiin tänään.

- Tiesin, että pelaajat taistelevat toistensa puolesta. Sanoin pelaajille, että siihen olen kaikkein tyytyväisin. Nyt täytyy jatkaa työntekoa, sanoi Page.


RoPS – SJK lauantaina 16.9. kello 17.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.