AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2017

Ilves-pelaajat RoPS-ottelun alla: "Täytyy keskittyä joka otteluun"

Ilves-pelaajat RoPS-ottelun alla: "Täytyy keskittyä joka otteluun"

Reuben Ayarna on tärkeä lenkki Ilveksen keskikentällä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves-pelaajat ammentavat uskoa sunnuntaiseen RoPS-otteluun edellisestä kamppailusta FC Interiä vastaan.

Ilves pelasi torstaina 2-2-tasapelin Interin vieraana. 22-vuotias hyökkääjä Youness Rahimi laukoi upean maalin aivan yläkulmaan. (Linkki videoon) Lyhyelläkin vauhdinotolla lähtenyt kova veto ei jättänyt maalivahdille saumoja torjuntaan. Osuma oli Rahimin kolmas tällä kaudella.

– Kerrankin upposi! Hienoja maaleja on tietysti aina kiva tehdä. Koko joukkueena pelit ovat sujuneet hyvin, olemmehan kärjen tuntumassa mukana. Edellinen peli oli vain pari päivää sitten ja tasuri hieman harmitti. Lähdemme nyt hakemaan kolmea pistettä. Niitä tarvitaan mitalitaistelussa, Rahimi kertoo.

Vastikään Veikkausliigan Kuukauden joukkueeseen valittu Reuben Ayarna (31) palkittiin Inter-ottelun parhaana pelaajana. Kokenut ghanalainen on esimerkillään johtanut Ilveksen peliä keskikentältä käsin.

– Viime pelissä meillä oli kontrolli pelistä, mutta annoimme tyhmästi kaksi helppoa maalia vastustajalle. Meillä oli kyllä paikat tehdä tarvittava voitto-osumakin. Peli oli vauhdikasta "päädystä päätyyn" -peliä, joten ehkä hieman väsyimme lopussa, Ayarna kertaa.

– Ottelutahti kovenee, joten olemme palautelleet ja käyneet taktista puolta läpi. Sunnuntaina pitää löytyä jaksamista RoPS:aa vastaan. Mikään ei sinällään ole muuttunut, olemme edelleen kilvassa mukana. Täytyy vain keskittyä jokaiseen otteluun yksi kerrallaan, Ayarna tietää.


Ilves – RoPS sunnuntaina 10.9. kello 15:00 Tammelan stadionilla. Ottelu on osa Nelosen Futiskierros-lähetystä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia