FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.36 // 7.9.2017

Timo Stavitskille vuoden jatkosopimus RoPS:n kanssa

Timo Stavitskille vuoden jatkosopimus RoPS:n kanssa

Timo Stavitski odottaa illan derbya. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Timo Stavitskin option. HJK:sta ja Klubi 04:stä tälle kaudelle Napapiirille siirtynyt Stavitski, 18, jatkaa RoPS:ssa ainakin kauden 2018 loppuun.

Veikkausliigan syksyä kohden Stavitskin kuntokäyrä on ollut jyrkässä nousukulmassa. Laituri itse on tyytyväinen sopimuksen jatkoon sekä nykyvireeseensä. Katse on käännetty välittömästi tulevaan kauteen.

- Joukkueena meidän alkukausi oli totuttelua. Ensi kaudella olemme varmasti kovempia ja varmempia heti ensimmäisistä otteluista, Stavitski luottaa.

- Silloin meidän nuorempienkaan ei enää tarvitse opetella ylimääräisiä, vaan tiedämme, millaista Veikkausliigapelaajan elämä tulee olemaan.

Jo ennen tämän kauden alkua Stavitskia veikattiin laajalti niiden nuorten pelaajien joukkoon, jotka tulisivat kesän aikana tekemään lopullisen läpimurtonsa Veikkausliigassa.

Alkukaudella Stavitski väläytteli, mutta lopullinen esiinmarssi ajoittui heinä-elokuun vaihteeseen. Keväällä vaivanneet ongelmat olivat poissa, ja Stavitskin peluuttamista oltiin suoraviivaistettu.

Tänään Stavitski on joukkueensa mukana Rovaniemen Palloseuran kohdatessa illansuussa PS Kemi Kingsin. Odotettu Lapin hegemoniaottelu sytyttää jopa helsinkiläislähtöisen nuoren pelaajan.

- On aivan huikeaa, että on myös tällaisia pohjoisen derbyjä, Stavitski innostuu.

- Jo ennen Rovaniemelle muuttoa fiilistelin näitä pelejä. Onhan se katsojillekin mielenkiintoisempaa, kun he tietävät, että pelaajilla on jokin muukin syy pelata ja voittaa, kuin pelkät kolme sarjapistettä.


RoPS – PS Kemi torstaina 7.9. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: RoPS:n tiedote
vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia