AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 6.9.2017

Vain voitto kelpaa Interin Furuholmille

Vain voitto kelpaa Interin Furuholmille

Timo Furuholm kaipaa täysiä pistepotteja. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter palaa maaottelutauon jälkeen tositoimiin Veikkausliigassa torstaina kello 18.30, jolloin se kohtaa kotikentällä Ilveksen. Ottelu alkaa olla Interin viimeinen sauma hinata itsensä vielä mukaan taisteluun sijoituksesta sarjataulukon yläpäässä.

Interin kapteeni Timo Furuholm myöntää InterTV:n haastattelussa ottelun tärkeyden.

- Ei tässä oikein ole mitään muita vaihtoehtoja enää. Nyt tuntuu siltä, että hyvän matsin jälkeen tulee huonompi matsi ja sen takia olemme lipuneet alas sarjataulukossa. Kaikki matsit mitä meillä on jäljellä, ovat tärkeitä ja yritämme voittaa niistä mahdollisimman monta. Helppoa se ei tule olemaan, mutta sitä varten olemme harjoitelleet maaottelutauon aikana, sanoo Furuholm.

Torstain vastustaja Ilves on sarjataulukossa sijalla kolme, kahdeksan pistettä Interiä edellä. Voitto kaventaisi eron siis viiteen pisteeseen.

- Tosi vaikea on nähdä joukkueiden välillä eroja tällä kaudella. Ne jengit ovat korkeammalla sarjataulukossa korkeammalla, jotka ovat onnistuneet tärkeissä otteluissa riipaisemaan 6-9 yhdeksän pistettä enemmän kuin me. Kyllä me tiedämme, että olemme koko ajan lähellä, mutta liian moni matsi on valunut käsistä, pohtii Furuholm.

FC Inter – Ilves torstaina 7.9. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia