AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2017

Vuorinen: "Pääpaino omassa pelissä"

Vuorinen: "Pääpaino omassa pelissä"

Petri Vuorinen on keskittynyt Vepsun pelin hiomiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n viime viikkojen tulokset eivät ole olleet täysin toivotulla tasolla ja suuntaa pyritään kääntämään sunnuntaina Ilvestä vastaan.

VPS on keskittynyt lähinnä omaan tekemiseensä. Paluu voittojen tielle on luonnollisesti tavoitteena.

– Siinä pitää pitää aina tasapaino, että miten paljon vastustajaan keskitytään valmistavan viikon aikana. Me olemme käyneet lähinnä läpi omaa pelaamistamme ja asioita, joita haluamme parantaa. Pääpaino on ollut omassa pelissä, vaikka olemmekin käyneet läpi vastustajaa niin joukkueena kuin yksilöinä, Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen sanoo.

Omaa peliä on perattu osa-alue osa-alueelta.

– Olemme viilanneet pelin avaamista, jotta tulisimme siinä vieläkin paremmaksi; Miten annamme tukea kun avaamme alhaalta ynnä muuta. Olemme myös läpikäyneet murtautumista, jotta saisimme siihen lisää yhteistä ajatusta ja tekemisestä vielä saumattomampaa, sekä tehokkaampaa.

- Tietysti myös puolustamiseen ja siihen, miten lähdemme prässäämään, olemme keskittyneet. Asiat ovat olleet monilta osin tuttujakin, Vuorinen linjaa.


VPS - Ilves sunnuntaina 20.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia