AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2017

Roca tyytyväinen SJK:n toiseen jaksoon

Roca tyytyväinen SJK:n toiseen jaksoon

Manuel Roca keitti oikeat käärmekeitot tauolla. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK katkaisi lauantaina FC Lahden pitkän tappiottomien otteluiden putken 1-0-voiton myötä.

FC Lahti hallitsi avausjaksoa, mutta SJK-luotsi Manuel Rocan mukaan suurempaa paniikkia ei kuitenkaan ollut.

- En muista, että maalivahtimme olisi joutunut tekemään huipputorjuntoja. Lahden maalivahti torjui ainakin kolme hyvää paikkaa. Aloitimme kolmella kärkipelaajalla, emme hallinneet kenttää. Kun pelaa Lahden tasoista joukkuetta vastaan, ei voi antaa heidän pelata niin helposti, Roca sanoi.

Tauon jälkeen pelin kuva muutti ja voitto nosti SJK:n myös entistä tiukemmin kärkikamppailuun.

- Puhuimme tauolla, että meillä on 45 minuuttia aikaa päästä kunnolla mukaan taisteluun huippusijoituksista. Ja että pitää prässätä, eikä saa päästää Lahtea niin helpolla. Teimme sen erittäin hyvin. Meillä oli paikkoja toiseenkin maaleja. Kontrolloimme toista jaksoa paremmin, mutta toki Lahden tasoinen joukkue saa aina paikkoja.

- Mero, Hambo ja Sundman ovat nuoria pelaajia, jotka eivät ole pelanneet niin paljoa loukkaantumisten takia. Haluan antaa mahdollisuuksia nuorille pelaajille. Tämä ei ole helppo peli tehdä debyyttiä. Olen erittäin tyytyväinen Meroon, hän teki hyvän suorituksen. Mehmet Hetemaj'n tilanne selviää myöhemmin huomenna, sanoi Roca.


SJK-JJK lauantaina 26.8. klo 18.00 OmaSP Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia