AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2017

SJK:n Laaksonen: "Nöyrin mielin FC Lahtea vastaan"

SJK:n Laaksonen: "Nöyrin mielin FC Lahtea vastaan"

Johannes Laaksosella on hyviä muistoja FC Lahden kohtaamisesta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK saa lauantaina vieraakseen hurjassa tappiottomassa putkessa taivaltavan sarjataulukon kakkosen FC Lahden.

SJK:n joukkueesta Johannes Laaksonen on pelannut useasti FC Lahtea vastaan ja myös onnistunutkin monesti juuri näissä otteluissa. Muistissa on ainakin muutamat komeat maaliin johtaneet syötöt sekä maalit Lahden verkkoon.

- En tiedä mistä johtuu onnistumiset heitä vastaan, mutta toivotaan että sama jatkuu myös lauantaina. FC Lahti on pelannut tosi hyvän kauden tähän mennessä ja he ovat hyvässä iskussa. Vaikka pelataankin kotona, niin pitää mennä nöyrin mielin heitä vastaan pelaamaan.

- He ovat korkeammalla sarjassa ja heillä on monta tappiotonta peliä putkeen. Erot sarjassa on kuitenkin pienet ja kun teemme oman suorituksemme, niin kyllä me heidät pystymme voittamaan, sanoo SJK:n keskikenttäpelaaja Laaksonen.

Laaksonen tähdentää kuitenkin, että ilmaiseksi voitto ei taatusti lauantaina irtoa.

- Tiukka peli siitä on kuitenkin tulossa ja varmasti nähdään paljon kaksinkamppailuja kentällä. Lahti on vähän kuin RoPS:kin meitä vastaan, että niistä peleistä tulee aina vaikeita ja fyysisiä otteluita. En tiedä mikä niissä sitten on, mutta ehkä ne syttyy meitä vastaan vähän enemmän, arvioi Laaksonen.


SJK – FC Lahti lauantaina 19.8. kello 18.00 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia