vko.33 // 14.8.2017

​SJK haki pisteet Turusta (FC Inter-SJK 0-1)

SJK palasi HJK:lle kärsimänsä murskatappion jälkeen voittojen tielle Turussa. FC Inter kukistui Billy Ionsin osumalla 1-0.

Ottelun ensimmäinen jakso oli tasaista peliä, kummankin joukkueen pyrkiessä kontrolloimaan keskikenttää. Tarkan ja hyvin kontrollissa olleen pelaamisen seurauksena maalitilanteet olivat vähissä.

SJK teki maalin lopulta kuin tyhjästä pelin 37. minuutilla. Interiä niin moneen kertaan kurittanut Billy Ions sai pallon Mehmet Hetemajlta ja latasi hirveän kanuunan noin 25 metristä ohi täysin yllätetyksi tulleen Henrik Moisanderin.

Avausjakson Jobinpostia Inter-leiriin toi Lucas Garcian loukkaantuminen juuri ennen SJK:n maalia. Inter-hyökkäyksen yksi tärkeimmistä pelaajista joutui jättämään lopulta kentän takareisivamman takia.

Inter tuli toiselle jaksolle vahvasti ja pakotti SJK:n puolustuskannalle. Mika Mäkitalolla oli huippupaikka tuoda Inter tasoihin 54. minuutilla, mutta hänen läpiajonsa torjui upeasti Mihkel Aksalu.

Paikkansa oli myös Benjamin Källmanilla ja Philip Njokulla. Kaksikko pääsi yrittämään maalia minuutin sisään pelikellon käydessä 67. minuuttia. Njokun pusku Julien Faubertin vapaapotkusta meni niukasti ohi, kun taas Källmanin yrityksen siivosi maalilta SJK-puolustus.

Yli 3500 päinen kotiyleisö huokaili seuraavan kerran vajaa vartti ennen loppua. Tällä kertaa pallo pyöri SJK:n tolpassa ja maaliviivalla, mutta sen lähemmäksi se ei kuitenkaan mennyt.

Inter haki vimmatusti tasoitusta loppuun asti ja saikin luotua painetta vieraiden puolustukselle, mutta se viimeinen syöttö tai keskitys tuotti joukkueelle ongelmia.

Aivan pelin lopussa Interin Macoumba Kandji ehti ruuhkassa irtopalloon ennen Aksalua, mutta tälläkään kertaa pallo ei löytänyt tietään maaliin, vaan kimposi yläriman kautta yli maalin.

Tuohon Kandjin tilanteeseen ottelu lopulta päättyikin ja näin kaikki kolme pinnaa matkasivat Seinäjoelle.

PS Kemi - FC Inter lauantaina 19.8. kello 17.00 Sauvosaaren kentällä ja SJK – FC Lahti lauantaina 19.8. kello 18.00 OmaSp Stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut