AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 14.8.2017

Petri Vuorinen: "Laitamme fokuksen tuleviin otteluihin"

Petri Vuorinen: "Laitamme fokuksen tuleviin otteluihin"

Petri Vuorisen VPS koki kotitappion. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura koki maanantaina 0-2 -kotitappion kovassa iskussa olevalle FC Lahdelle.

– Aloitimme hyvin ja tuntui, että peli oli kontrollissa. Muutaman kerran pääsimme murtautumaan laidalta. Sitten pikkuhiljaa ote siirtyi Lahdelle ja he saivat 1-0 -maalinsa. Toinen jakso aloitettiin taas hyvin. Vaihdoimme hieman formaatiota, osittain toki loukkaantumisen vuoksi. Takaa-ajo kuitenkin tyssäsi nopeasti, kun Lahti iski 2-0 -maalin. Saimme vielä muutaman maalipaikan rakennettua, mutta emme sen kummempaa, VPS-käskijä Petri Vuorinen sanailee seuransa verkkosivuilla.

Vuorinen muistuttaa, että FC Lahti on pelannut pitkällä tähtäimellä hyvin.

- Me olemme lyhyellä tähtäimellä nyt hävinneet kaksi peliä. Niin paljoa ei ole tässä sarjassa vielä menetetty. Menestyksessä on helppo olla ja silloin sinulle hurrataan. Nyt kaikki riippuu siitä, miten nousemme taas näistä kahdesta tappiosta. Ei sovi jäädä makaamaan, eikä vaipua pessimismiin. Sarja on tasainen tänä vuonna ja tällaisissa tilanteissa joukkuetta mitataan. Tilanne on vielä auki ja paljon pelejä on jäljellä. Laitamme fokuksen tuleviin otteluihin, Vuorinen toteaa.

VPS – Ilves sunnuntaina 20.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia