AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 14.8.2017

Ilves vahvisti hyökkäystään kamerunilaispelaajalla

Ilves vahvisti hyökkäystään kamerunilaispelaajalla

Marius Noubissi liittyy Ilveksen vahvuuteen.

Ilves on solminut tämän ja ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Marius Noubissin kanssa.

Marius Noubissi on 20-vuotias kamerunilaishyökkääjä, joka on viimeksi pelannut Portugalin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Gil Vicente -seurassa. Sunnuntaina Tampereella Ilveksen mukana ensimmäistä kertaa harjoitelleella Noubissillä on kokemusta myös kotimaansa sekä Tunisian pääsarjoista.

- Marius on edustanut maataan junioritasolla. Kyseessä on röyhkeä kärkipelaaja, joka pystyy suojaamaan palloa ja pelaamaan selkä maalia kohden. Palkanmaksusotkut Tunisiassa hieman hidastivat hänen urakehitystään, joten Ilves on siinä mielessä turvallinen vaihtoehto, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss tietää kertoa.

Ilveksen varatoimitusjohtaja Toni Hevonkorpi kertoo hankintojen taustoista:

- Uusien hankintojen taustalla vaikutti kolme tekijää. Joukkueen vahvistaminen loppukautta ajatellen, ensi kauden joukkueen rakentaminen sekä varautuminen mahdollisiin pelaajien siirtoihin ulkomaille vielä elokuun aikana.

- Suomen siirtoikkuna sulkeutui keskiviikkona, mutta Euroopassa siirtoikkuna on auki vielä kuun loppuun. Useasta pelaajastamme on ollut kiinnostusta maan rajojen ulkopuolella ja myös tämä vaikutti vahvasti haluumme tuoda kaksi pelaajaa sisään tässä vaiheessa kautta, Hevonkorpi kommentoi

Ilves siis vahvisti hyökkäysosastoaan kahdella hyökkääjällä siirtorajan viime hetkillä. Aiemmin Ilves uutisoi kiinnittäneensä lahjakkaan nuorten maajoukkuehyökkääjän Niklas Jokelaisen. Niin Jokelainen kuin Noubissi ovat edustuskelpoisia maanantain ottelussa HIFK:a vastaan.


Ilves – HIFK maanantaina 14.8. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Ilveksen tiedote
Lisää uutisia