AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2017

​RoPS vahvisti hyökkäyspäätään

​RoPS vahvisti hyökkäyspäätään

RoPS hankki uuden keskushyökkääjän.

Rovaniemen Palloseura on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Ghanassa syntyneen, mutta Saksan kansalaisuuden omaavan Glenn Gabrielin kanssa.

Keskushyökkääjä Gabriel, 21, on Brentfordin sekä Stoke Cityn junioriakatemioiden kasvatti. Käytyään koulunsa loppuun Englannissa, Gabriel muutti takaisin Saksaan, jossa hän liittyi St.Paulin kakkosjoukkueeseen.

Ensimmäisen sopimuksen aikuisten sarjoissa Gabriel solmi kyproslaisen Ermis Aradippoun kanssa. Kyproslaisjoukkeen omistajanvaihdoksen myötä Gabriel kuitenkin jäi sopimuksettomaan tilaan, jonka vuoksi hän muutti jälleen Englantiin.

Tilaisuus RoPS:aan siirtymisestä avautui nopeasti myös Gabrielille itselleen. Taustalla toimi alkukauden Rovaniemellä pelannut David Addy, jonka Gabriel on tuntenut lapsuudestaan saakka.

- Minulla oli jo sopimustarjous Ruotsin Superettaniin, kun sain puhelun Davidilta. Hän kehui joukkuetta, pelaajia, seurajohtoa ja kertoi, että RoPS:ssa voisi olla pelipaikka vapaana, Gabriel kertaa.

- Kaikki tapahtui todella nopeasti. Se oli hiukan stressaava vuorokausi, sillä aika kävi vähiin. Allekirjoitimme sopimuspaperit Ruotsissa ja saimme kaiken valmiiksi vain pari tuntia ennen siirtoikkunan umpeutumista.

Gabriel pystyy pelaamaan keskushyökkääjän lisäksi myös laidassa. Hän on harjoitellut joukkueen mukana jo kahteen otteeseen, ja on tarvittaessa RoPS:n käytettävissä jo maanantain HJK-ottelussa.


HJK-RoPS maanantaina 14.8. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia