FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.32 // 13.8.2017

Pasoja: ”Parannettavaa ennen kaikkea kommunikaatiossa”

Pasoja: ”Parannettavaa ennen kaikkea kommunikaatiossa”

Kuva: Jussi Reinilä

JJK kohtaa sunnuntain ainoassa Veikkausliigan ottelussa PS Kemin Vaajakoskella. Kamppailu tärkeistä sarjapisteistä alkaa klo 17.

Jyväskyläläiset kärsivät viime kierroksella 0-1-tappion KuPS:lle Kuopiossa.

KuPS oli torstaina vahvasti niskan päällä, mutta JJK taisteli hyvin ja piti keltamustat pitkään nollilla. Vasta vaihtomies Ats Purje sai rikottua kuparisen 69. minuutilla.

- Olen tyytyväinen pelaajien asenteeseen ja peli-ilmeeseen, kaikki laittoivat itsensä todella likoon kentällä. Muoto pysyi puolustussuuntaan pääosin hyvänä, mutta kun se alkoi rakoilla, sai KuPS luotua vaarallisia paikkoja – ja sellaisesta tilanteesta pelin ainoa maalikin tuli, päävalmentaja Juha Pasoja ruotii.

- Ei tehdä onneksi enää yhtä paljon ratkaisevia virheitä kuin alkukaudella, mutta edelleen on parannettavaa – ennen kaikkea kommunikaatiossa. Kuopiossa Teppo (Marttinen) oli erittäin hyvä siinä, miten hän ohjasi peliä. Vastaavanlainen puhuminen kentällä, kun tarttuisi muihinkin alakerran pelaajiin, tekisi se heidän ja sen myötä koko joukkueen pelistä paljon helpompaa.

JJK joutuikin puolustuskannalle välillä pitkiksi hetkiksi ja kaivatut hengähdyshetket omassa päässä olivat ajoin kortilla. Hengähdys vaatisi pallon pitämistä.

- Pallollinen peli jäi heikoksi ja kaikkein paras paikka saatiin vasta aivan lopussa, lisäajalla. Siihen voi kuitenkin olla tyytyväinen, että taisteltiin aivan loppuun asti ja tehtiin siitä otteluna hyvä ja KuPS:lle vaikea. Tästä jopa paikalliset kiittelivät pelin jälkeen, Pasoja naurahtaa.


JJK-PS Kemi sunnuntaina 13.8. kello 17 Vaajakosken kentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.