AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.32 // 11.8.2017

Trafford siirtyy Skotlantiin - Will RoPS-paitaan

Trafford siirtyy Skotlantiin - Will RoPS-paitaan

Heinäkuussa Rovaniemen Palloseuraan saapunut keskikenttämies Charlie Trafford siirtyy Skotlannin mestaruussarjassa pelaavaan Inverness Caledonian Thistleen. Trafford edustaa Rovaniemen Palloseuraa vielä ensi maanantain HJK-ottelussa.

Pelaajakaupan yhteydessä hollantilainen keskikenttämies Nathaniel Will, 28, siirtyy loppukaudeksi Rovaniemen Palloseuraan. Will saapuu Suomeen maanantaina ja liittyy välittömästi joukkueen vahvuuteen.

- Meillä oli Charlien kanssa loppukauden kestävä sopimus, mutta Skotlannista myöhässä saapunut tarjous oli sen verran merkittävä, ettei meillä sen jälkeen ollut mahdollisuutta Charlien pitämiseen, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen harmittelee.

- Vaihdon yhteydessä etsimme tilalle hyvää puolustussuunnan pelaajaa, joka pystyisi myös pallonhallintaan.

Nyt Rovaniemelle saapuva Nathaniel Will on pelannut Hollannin korkeimmalla ja toiseksi korkeimmalla tasolla yhteensä kahdeksan kauden ajan. Ajaxin akatemiasta Will vaihtoi NEC Nijmegeniin, josta hän siirtyi kaudeksi 2013-2014 De Graafschapiin.

Kaikkiaan Willille on kertynyt liki 100 ottelua Hollannin pääsarjassa. Hänen sopimuksensa De Graafschapin kanssa päättyi viime kevääseen. Keskikentän lisäksi Will pystyy pelaamaan myös laitapuolustajana.

- Jos keskikenttää täytyy viime hetkellä täydentää, onneksi täydennys löytyi juurikin Hollannista, Malinen totetaa helpottuneena.

- Hollannin sarjoista saapuvana meidän 4-3-3 -muoto on Nathanielille entuudestaan tuttu samoin kuin puolustusvelvoitteiden noudattaminen.

Nathaniel Will esiintyy ensimmäisen kerran Rovaniemellä HJK-ottelun jälkeisissä palauttavissa harjoituksissa ensi viikon tiistaina. Ensimmäinen kotiottelu RoPS:n paidassa Willillä on lauantaina 28. elokuuta FC Interin isäntänä.


HJK-RoPS maanantaina 14.8. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: RoPS:n tiedote
Lisää uutisia