FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.32 // 11.8.2017

Manuel Roca murskatappiosta: "Jalkapallo on joskus tämmöistä"

Manuel Roca murskatappiosta: "Jalkapallo on joskus tämmöistä"

Manuel Roca joutui pettymään. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK pääsi iskemään torstaina murskaluvut SJK:n kustannuksella. SJK hävisi kotiyleisönsä edessä 0-6.

- Ensimmäinen puoliaika oli maalista huolimatta parasta mitä olemme pelanneet. Meillä oli kentän hallinta ja loimme paikkoja. Aikainen maali kuitenkin toi meille vuoren kiivettäväksemme, kun vastassa on näin hyvä joukkue. Sitten toisella jaksolla, kun he tekivät toisen maalin, me lopetimme pelaamisen täysin, sanoo SJK:n päävalmentaja Manuel Roca seuransa sivuilla.

Rocan mukaan pelaajat alkoivat ehkä jo miettimään seuraavaa ottelua.

- HJK oli myös todella tehokas laukauksissaan ja he taisivat tehdä melkein joka vedosta maalin minkä saivat. Olen tyytyväinen pelaajieni esitykseen ensimmäisellä puoliskolla. Mutta jalkapallo on maalintekopeli ja voit luoda vaikka kuinka monta tilannetta, niin sitlti vain maalit merkitsevät, toteaa Roca.

- Jalkapallo on joskus tämmöistä. Mutta olen varma että pelaajani tietävät että he pystyvät nousemaan tästä taas takaisin. Olemme tehneet niin aiemminkin. Nyt pitää keskittyä seuraavaan otteluun, huomauttaa Roca.

FC Inter-SJK maanantaina 14.8. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.