FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.32 // 11.8.2017

Juha Malinen RoPS:n esityksestä: "Hyvää ja virheetöntä peliä"

Juha Malinen RoPS:n esityksestä: "Hyvää ja virheetöntä peliä"

Juha Malisen RoPS pelasi yhden kauden parhaista peleistään. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura palasi vakuuttavasti voittokantaan torstai-illan ottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Charlie Traffordin, Simo Roihan ja Emeka Ezen maaleilla RoPS tyrmäsi vieraansa tyylipuhtaasti 3-0 (1-0).

RoPS-luotsi Juha Malisella riitti kehuja joukkueelleen.

- Hyvää ja virheetöntä peliä. Nyt onnistuimme välttämään myös ne tyhmät nukahdukset, joista avausmaali olisi annettu vastustajalle. Nyt me olimme se maalin tekijä, päävalmentaja myhäilee seuransa sivuilla

- Ehkä ensimmäisen jakson 20 viimeisellä minuutilla meidän kolmelle kärkipelaajalle tuli vielä turhaa hyvän olon tunnetta. Jätettiin tekemättä tiettyjä asioita tai tehtiin ne suunnitelman vastaisesi.

Toinen jakso oli vielä selkeämmin RoPS:n. Puoliajalla oltiin teroitettu ainoastaan muutamaa asiaa, ja viesti oli uponnut pelaajiin.

- Puoliajan viesti oli nöyryys. Se, että toimitaan sen sapluunan mukaisesti, mitä viikoittain harjoitellaan, Malinen kertoo.

- Pojat tarttuivat tähän, ja jälkimmäinen 45 minuuttia olikin nöyrää. Sen ansiosta pallon menetyksen jälkeen keskikenttä pystyi olemaan tiiviisti mukana, jonka johdosta puolustuksellakin oli hiukan helpompaa.

HJK-RoPS maanantaina 14.8. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.