FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.32 // 11.8.2017

Fabrizio Piccareta antoi kehut FC Lahdelle

Fabrizio Piccareta antoi kehut FC Lahdelle

Fabrizio Piccareta antoi kehut isännille. (Kuva: Juha Tamminen)

Interin vierailu FC Lahden vieraana oli tappiollinen. Tasaisen ottelun käänsi nimiinsä niukasti kotijoukkue brassihyökkääjä Stenion maalilla.

Illan ainoa osuma syntyi tunnin kohdalla.

- Ei tämä ottelu ollut etukäteen helppo. Lahti on yksi parhaiten organisoiduista joukkueista liigassa, eikä heidän sijoitus sarjataulukossa ole sattumaa, kehuu Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta FC Lahtea seuransa sivuilla.

Piccaretan mukaan Interillä oli ottelussa etsikkoaikansa. Varsinkin ensimmäisen jakson pelaaminen miellytti italialaista.

- Meillä oli paikat ottelussa. Ensimmäisellä jaksolla ja toisen jakson alussa oli saumat murtaa heidän hyvin organisoitu puolustus. Se oli pienestä kiinni. Olisimme tarvinneet vähän lisää laatua hyökkäyskolmanneksen syöttöihin, harmittelee Piccareta.

Tappioasemassa Lahtea vastaan ei ole helppoa pelata.

- Lahtea vastaan on vaikea pelata, kun on tappiolla. Niin hyvin organisoitu joukkue he ovat tällä kaudella olleet, myöntää Piccareta.

Ottelun lopputulos jäi luonnollisesti harmittamaan Inter-luotsia. Tästä huolimatta hän katsoo luottavaisena tulevaan.

- Tulos harmittaa tietysti. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, miten pelasimme. Halusin jatkuvuutta viime pelin hyviin otteisiin ja mielestäni pelasimme hyvin tänään. Tästä on hyvä jatkaa kohti maanantain SJK-ottelua, päättää Piccareta.

FC Inter-SJK maanantaina 14.8. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.