AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2017

​Wiss: "Pelissä oli paljon hyvää"

​Wiss: "Pelissä oli paljon hyvää"

Jarkko Wissin tunnelmat keskiviikon tasapelin jälkeen olivat kaksijakoiset. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves pelasi keskiviikkona maalittoman tasapelin Kemissä PS Kemin vieraana. Ottelu oli Ilvekselle seitsemäs peräkkäinen tappioitta.

Tamperelaisten päävalmentaja Jarkko Wiss oli tasapeliin sekä tyytyväinen että pettynyt.

– Etenkin pitkällä vierasmatkalla pitää keskittyä siihen, että on heti alkuvihellyksestä lähtien hereillä. Onnistuimme siinä. Jos ei pääse vauhtiin mukaan, voi itse sössiä oman pelinsä. Nyt meillä oli alussa hyvä draivi. Emme kuitenkaan saaneet etsikkoaikaa hyödynnettyä ja peli tasoittui, Wiss kertaa.

– Molemmilla joukkueilla oli haasteita syöttötyöskentelyn kanssa. Pitkä ja kastelematon nurmi ei ole ihanteellinen nopealle pallon siirtelylle. Kenties kauden tuoma rasituskin näkyi osalla pelaajista.

Ottelusta jäi Wissille kaksijakoiset tunnelmat, mutta hän koki tasapelin olleen jokseenkin oikeutettu.

– Meidän pelissä oli paljon hyvää, mutta tarvitsemme tarkkuutta etenkin murtaviin syöttöihin. Prässin siirroissa oli liikaa viiveitä. Paria huolimattomuusvirhettä lukuunottamatta puolustus toimi ok. Maalipaikkoja oli puolin ja toisin, nyt päädyttiin tasuriin.


Ilves – HIFK maanantaina 14.8. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia