AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2017

SJK:n Hetemaj: "Nyt on kalavelkojen maksun aika"

SJK:n Hetemaj: "Nyt on kalavelkojen maksun aika"

Mehmet Hetemaj mielii voittoa sarjakärjestä. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan huippukamppailu SJK - HJK pelataan torstaina Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

Joukkueet kohtaavat toisensa tällä kaudella toista kertaa, HJK:n kuritettua SJK:ta murskaluvuin keväällä Helsingissä.

- Jos miettii viime kohtaamistamme, niin se oli meiltä todella heikko esitys. Ja nyt on kalavelkojen maksun aika. Silloin meillä oli myös aika kapea rinki, sekä monta loukkaantumista alla. Nyt on aivan eri tilanne ja pääsemme paljon paremmassa fyysisessäkin kunnossa tähän otteluun. Silloin tuntui, että olimme jo väsyneitä ennen ottelua, mikä varmasti näkyi siinä ottelussa. Eli nyt on todellakin aivan eri lähtökohta tähän otteluun ja haluamme saada hyvän tuloksen jo siksikin, ettei se kauden alun ottelu jää harmittamaan liikaa kauden jälkeen, kertoo SJK:n keskikenttäpelaaja ja kapteenistoon kuuluva Mehmet Hetemaj seuransa verkkosivuilla.

- Tietysti HJK sytyttää muutenkin aina. Kun HJK:ta vastaan kentällä menee, niin siinä unohtuu sarjataulukot ja muut. Molemmat joukkueet pelaavat täysillä, ja uskon, että se kumpi tekee vähemmän virheitä ja pitää pakkaa koossa läpi pelin, niin se ottaa lopulta voiton. Haluamme jatkaa meidän hyvien tulosten putkea. Mutta se vaatii virheiden minimointia torstaina, sanoo Hetemaj.

SJK – HJK torstaina 10.8. kello 20.00 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia