AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 3.8.2017

Aleksi Räihällä kova luotto PS Kemiin

Aleksi Räihällä kova luotto PS Kemiin

Aleksi Räihä on toiminut myös PS Kemin kapteenina. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi ilmoitti keskiviikkona, että seuran ikoneihin kuuluva Aleksi Räihä joutuu lopettamaan pelaajauransa vammojen vuoksi.

Räihälle pelaaminen liigassa ja liigajoukkueen kapteenin nauhan kantaminen on ollut unelmien täyttymys.

– Sen korkeammalla tasolla Suomessa ei voi pelata, eurocupeja lukuun ottamatta. Nekin ovat PS Kemin ulottuvilla. Meillä on niin taitava joukkue, että se voi voittaa onnistuessaan jokaisen liigaseuran ja saavuttaa mitä tahansa. Useampikin pelaaja tästä joukkueesta tulee menemään urallaan vielä pitkälle, Räihä toteaa PS Kemin verkkosivuilla.

Räihän mukaan PS Kemiä on aliarvioitu laajasti, mutta uskoo sen toimineen enemmänkin joukkueen lisäsytykkeenä.

– Olemme halunneet näyttää mihin me pystymme. Ja niin liiganousu kuin pysyminen liigassa on ollut asia, johon ns. asiantuntijat eivät ole uskoneet. Ja PS Kemi tulee pelaamaan liigassa ensi kaudellakin, Räihä uskoo.

– Haluan kiittää PS Kemiä, joukkuetovereita, valmentajia Jari "Ootsi" Åhmania ja Tommy Tayloria, Kempton Royalseja, kemiläistä yleisöä, työnantajaani JP Mikkolaa ja perhettäni, isää, äitiä sekä vaimoani Anni-Leenaa ja poikaani Viljamia mahtavasta tuesta, mitä olen saanut. Kaikki tuki on ollut tarpeen ja välttämätöntä, jotta olen jaksanut olla mukana näinkin pitkään. Olen aina tiedostanut, että jokaisella peliura loppuu joskus ja minulle se hetki koitti nyt, Räihä päättää.

VPS – PS Kemi sunnuntaina 6.8. kello 15.00 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia