FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.30 // 30.7.2017

Jiri Nissinen ja KuPS jatkosopimukseen

Jiri Nissinen ja KuPS jatkosopimukseen

Jiri Nissinen pelaa vahvaa debyyttikautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja puolustaja Jiri Nissinen ovat allekirjoittaneet kolmevuotisen jatkosopimuksen.

Ensimmäistä pääsarjakauttaan pelaava 20-vuotias Nissinen on ottanut nopeassa tahdissa oman paikkansa Kuopion Palloseuran pelaavasta kokoonpanosta ja nuori puolustaja on päässyt pelaamaan täydet 90 peliminuuttia viidessä Veikkausliigaottelussa ja 87 peliminuuttia yhdessä Veikkausliigapelissä.

- Nyt on tietysti hyvä tunnelma. Pelit ovat menneet tosi hyvin, paljon paremmin ei olisi voinut mennä. Olen tyytyväinen omaan alkukauteeni.

- Peli Veikkausliigassa on paljon kovempaa kuin muissa sarjoissa ja nopeammin pitää tehdä pelissä päätöksiä. Treeneissä meillä on kova kilpailu ja sieltä se pelipaikka pitää ansaita, Nissinen toteaa.

Nissinen teki oman Veikkausliigadebyyttinsä kovassa HJK-ottelussa 18.6. Hän aloitti oman jalkapalloilijan uransa Iisalmessa pelaten PK-37:n riveissä lähes kymmenen vuotta, kunnes siirtyi kauden 2013 jälkeen Kuopion Palloseuran B-nuoriin. Nyt Nissinen pelaa hienoa läpimurtokauttaan liigatasolla esittäen kentillä erinomaisia peliotteita.


SJK - KuPS OmaSp Stadionilla maanantaina 31.7. kello 19.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia