FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.30 // 29.7.2017

Interin Hoskonen revanssimielellä Kemiin

Interin Hoskonen revanssimielellä Kemiin

Arttu Hoskonen mielii Kemistä kolmea pinnaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter kohtaa lauantaina Veikkausliigaottelussa vieraskentällä PS Kemin. Inter lähtee toppari Arttu Hoskosen mukaan otteluun revanssimielellä, sillä kevään 0-2 -tappio Veritas Stadionilla pitää saada kuitattua.

- Kevään ottelu heitä vastaan ei mennyt haluamallamme tavalla. Nyt täytyy pitää omaa pää puhtaana, tehdä pari maalia, ottaa kolme pistettä ja maksaa näin potut pottuina heille, sanoo Hoskonen Interin verkkosivuilla.

Kemi on ollut Interille vielä voittamaton vastustaja. Hoskosen mukaan kemiläiset pystyvät parhaimmillaan hyvään pelaamiseen.

- He ovat ehkä vähän ailahteleva joukkue. Parhaimmillaan todella hyvä joukkue ja sitten tulee vähän heikkoja esityksiä. Viime pelissä meidän välillä he näyttivät, etteivät tarvitse montaa paikkaa maalintekoon, toteaa Hoskonen.

PS Kemi - FC Inter lauantaina 29.7. kello 17.00 Sauvosaaressa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia