AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 29.7.2017

Ilveksen Tamminen: "Laitetaan Vepsu ahtaalle"

Ilveksen Tamminen: "Laitetaan Vepsu ahtaalle"

Eero Tamminen painaa taas täydellä teholla. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen Eero Tamminen kohtaa lauantaina tuttuja pelaajia, kun hyökkääjän viime kauden seura VPS saapuu vierailulle Tammelaan.

Nopeudestaan tunnettu Tamminen pääsi kolme viikkoa sitten maalin makuun IFK Mariehamn -ottelussa. Edellisessä kotipelissä tärisi ylärima HJK:n päädyssä. Nyt lauantaina hän saa vastaansa viime kaudella edustamansa joukkueen. Maalinälkä kasvaa syödessä.

– Mukava päästä pelaamaan vanhoja pelikavereita vastaan. Odotan kovaa vääntöä ja yritetään löytää lääkkeet Vepsun pallonhallintapeliin. Laitetaan Vepsu ahtaalle. Tarkkaa taktiikkaa en voi paljastaa, tai muuten Jallu suuttuu, Tamminen hymyilee viitaten päävalmentaja Jarkko Wissiin.

Tamminen kokee olevansa vasta pääsemässä parhaaseen iskuunsa.

– Loukkaantuminen varjosti alkukauttani, mutta nyt alan olla taas kunnossa. Pääsen hyödyntämään vahvuuksiani ja olen sellaisessa roolissa, jossa pääsen haastamaan vastustajia hyökkäyksessä. Tykkään rakentaa ja syötellä, mutta maaleja pitäisi vielä tehdä lisää.


Ilves - VPS lauantaina 29.7. kello 17.00 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia