AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.30 // 27.7.2017

Moisander palannut Interin harjoituksiin

Moisander palannut Interin harjoituksiin

Henrik Moisanderin sormi alkaa olla kunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kauden ensimmäisellä kolmanneksella FC Interin maalia vartioinut Henrik Moisander on palailemassa vähitellen terveiden kirjoille.

Moisander katkaisi sormensa RoPS:aa vastaan 16.6. pelatussa Veikkausliigaottelussa. Tuon jälkeen hän joutui pitämään kipsiä kädessään neljä viikkoa. Nyt Inter-vahti on aloittanut kevyen palloharjoittelun.

Loukkaantuneiden kirjoilla Interin joukkueesta jatkavat jalkavammoista kärsivät Kevin Mombilo, Niko Markkula ja nuori Elias Mastokangas. Kolmikosta kukaan ei ole tällä hetkellä mukana joukkueharjoituksissa.

Yli kaksi vuotta sivussa ollut Oskari Qvick on aloittanut kevyen palloharjoittelun. Matkaa pelikuntoon on vielä kuitenkin.

Interin seuraavasta Veikkausliigaottelusta on edellä mainittujen pelaajien lisäksi sivussa myös Ari Nyman, joka kärsii varoitustilin täyttymisestä johtuvaa pelikieltoa. Edellisestä ottelusta samasta syystä sivussa ollut Julien Faubert on sen sijaan jälleen mukana.


PS Kemi-FC Inter Sauvosaaren kentällä lauantaina 29.7. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia