AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.30 // 26.7.2017

RoPS:n Trafford ennustaa vahvaa loppukautta

RoPS:n Trafford ennustaa vahvaa loppukautta

Charlie Trafford katsoo luottavaisena kohti loppukautta. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n riveihin liittynyt Charlie Trafford povaa rovaniemeläisille vahvaa loppukautta. Keskikenttämies näkee joukkueessa paljon potentiaalia.

Edellisessä SJK-ottelussa RoPS hallitsi Traffordin, Antti Okkosen ja Eetu Muinosen johdolla keskikenttää ja pallollista peliä. Ratkaisut nähtiin erikoistilanteista. RoPS ei onnistunut luomaan erikoistilanteista vaarallisia paikkoja, kun SJK iski voittomaalinsa vapaapotkusta.

Ottelun jälkeen päävalmentaja Juha Malinen nosti erikoistilannepelaamisen voimakkaasti esille, ja samaan palaa Charlie Traffordkin.

- Meidän on oltava röyhkeämpiä molemmissa päissä kenttää, Trafford näkee RoPS:n sivuilla.

- SJK:ta vastaan hävisimme kulma- ja vapaapotkuissa joitain kamppailuja, joista oli kehkeytyä vaarallisia maalipaikkoja. Onneksi näin ei käynyt. Vastaavasti toisessa päässä emme itse saaneet luotua kovinkaan paljon. Muuten pelitilanteissa olimme varsin hyviä.

Nähdyn perusteella Trafford veikkaa RoPS:lle vahvaa loppukautta.

- Jos pystymme edelleen kehittämään peliämme kuten SJK:ta vastaan, tulemme haastamaan tässä sarjassa minkä tahansa joukkueen, keskikenttämies luottaa.

- Tämä on taisteleva joukkue. Meillä on riittävästi nopeita jalkoja ja olemme vaarallisia. Kun voitamme tilanteita, pystymme myös pallokontrolliin. Meidän ei tarvitse pelätä ketään, vaan muiden pitäisi olla huolissaan meidän kohtaamisesta.

RoPS:n kaksi seuraavaa ottelua on vieraissa ensi maanantaina Jyväskylässä ja seuraavana lauantaina Kuopiossa. RoPS:n seuraava kotiottelu on torstaina 10. elokuuta. Vieraaksi Napapiirille saapuu IFK Mariehamn.


JJK - RoPS maanantaina 31.7. kello 18.30 Vaajakoskella. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia