AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 26.7.2017

FC Lahden Anier: "Oli hyvä saada maalihanat auki"

FC Lahden Anier: "Oli hyvä saada maalihanat auki"

Kaksi viikkoa sitten FC Lahden kanssa pelaajasopimuksen allekirjoittanut Henri Anier kertoo viihtyvänsä mastokaupungissa.

Anier saapui Lahteen kaksi viikkoa sitten. Hän on nopealla aikavälillä päässyt pelaamaan kahdessa ottelussa ja saanut myös maalihanat auki. Virolaishyökkääjä tuntuu sopeutuneen nopeasti uuteen ympäristöön.

- Ensimmäiset kaksi viikkoa täällä ovat olleet hyviä. Olen oppinut tuntemaan kaikki pojat ja seuran henkilöt. Kaikki ovat olleet minulle todella ystävällisiä ja saaneet oloni tuntemaan tervetulleeksi, Anier juttelee.

Viron maajoukkuepeluri hankittiin Lahteen tuomaan lisää syvyyttä hyökkäykseen. Nopea avausosuma kuhnuripaidassa oli hyvä asia jatkoa ajatellen.

- Oli hyvä saada maalihanat auki. Tykkään tehdä maaleja ja yritän tietysti tehdä niitä myös ensi lauantaina.

FC Lahdella on hyvä kilpailutilanne hyökkäyksessä. Marko Simonovski on tehnyt kuusi maalia ja Stenio viisi. Nuori Fareed Sadat on osunut kertaalleen, kuten myös Anier.

- Jokaisella meistä on omat vahvuutemme, joten valmentajalla on valinnanvaraa aina seuraavaan peliin. Se on pelkästään positiivista, että maaleja tulee monesta suunnasta, Anier hymyilee.


FC Lahti-IFK Mariehamn Lahden Stadionilla lauantaina 29.7. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia