AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 24.7.2017

Pasoja: "Todennäköisyys pisteisiin on kasvanut"

Pasoja: "Todennäköisyys pisteisiin on kasvanut"

"Paso" oli tyytyväinen Vaasan vierailuun. (Kuva: Juha Tamminen)

JJK haki tärkeän pisteen sunnuntaina Vaasasta 1-1-tasapelillä VPS:aa vastaan.

Kettupaitojen pelisuunnitelma toimi Elisa Stadionilla hyvin ja tuotti myös tulosta.

– Pelin kulku oli sellainen, mitä odotettiinkin. Vaasa pyrki luomaan pallonhallinnan kautta paikkoja, mutta me onnistuimme ehkäisemään sen aika hyvin. Pelisuunnitelma toimi ja olen ylpeä siitä, miten pojat tekivät töitä 90 minuuttia tuolla kentällä. Saimme itsekin muutaman paikan, joista olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja, mutta olen tyytyväinen pisteeseen.

- Vaasa ei ole helppo paikka. Torstaina täällä sai pikkaisen nimekkäämpikin joukkue "käkättimeen", JJK-luotsi Juha Pasoja iloitsi.

Pasoja uskoo myös vakaasti, että pisteitä ropisee sunnuntain kaltaisella esityksellä jatkossakin.

– Vaasassa ei "normiesityksellä" pisteitä saa. Olemme tehneet hyvin töitä juhannuksesta asti. Tekeminen harjotuksissa on ollut hyvää, kun olemme aloittaneet ihan perusasioista hommaa uudestaan. Sen myötä todennäköisyys pisteisiin on kasvanut.

- Siirryimme 4-4-2 -pelijärjestelmään, joka on kaikille tuttu jo junioreista ja roolit hyvin tiedossa. Hyökkäyspelissä pelaamme vähän rohkeammin ja haluamme avata alhaalta saakka. VPS prässäsi hyvin tänään ja avaaminen oli pelissä vaikeaa. Tällä pelillä ja viikko kun vielä petrataan, niin RoPS-pelistä on kolme pistettä lähellä, Pasoja jatkoi.


JJK - RoPS maanantaina 31.7. kello 18.30 Vaajakoskella. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia