AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 24.7.2017

Malinen kiitteli uusien pelaajien panosta

Malinen kiitteli uusien pelaajien panosta

Juha antoi kiitosta jokaiselle pelaajalleen. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS joutui hyvästä esityksestä huolimatta taipumaan sunnuntaina 1-2-tappioon SJK:lle.

RoPS-valmentaja Juha Malisen avauskokoonpanoon valitsemat uudet pelaajat Charlie Trafford ja Pablo González esiintyivät nyt molemmat ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä. Miesten panos miellytti päävalmentajaa.

- Charliesta on tullut välittömästi tärkeä palanen meidän keskikentälle, Malinen kiitteli.

- Motalla meni alku totutteluun, mutta loppuviikon harjoituksissa hän jo esiintyi avauskokoonpanon arvoisesti. Pelissäkään hän ei ollut missään vaiheessa kuin ö aapisen laidalla, vaan hänellä oli aina selkä ja oikea tulkinta eri tilanteista.

Rovaniemelle viime viikolla saapuneen Lassi Lappalaisen tavoitteena oli peliminuuttien saaminen ja uran ensimmäinen Veikkausliigamaali. Molemmat tavoitteet täyttyivät. 70 minuutilla kentälle vaihdettu Lappalainen haisteli viiden minuutin kentällä olon jälkeen erinomaisesti irtopallon SJK:n rangaistusalueella. Kylmän viileä sijoitus sisäsyrjällä nosti RoPS:n hetkeksi tasoihin.

- Lassi tuli peliin juuri kuten pitää. Hän oli suoraviivainen ja räväkkä, Malinen kehui pelin jälkeen.

- Maalin lisäksi hän teki muutenkin hyvää prässiä ja oli aktiivinen. Kyllä hän saa seuraavat 2-3 päivää olla syystäkin itseensä tyytyväinen. Nuorelle pelaajalle itseluottamus on erittäin oleellinen asia.

SJK:n loppuminuuttien voittomaali ja pisteiden karkaaminen luonnollisesti harmittivat, mutta Malinen näki paljon hyvää otteissa.

- Tällainen kovalla tunteella pelattava peli päättyy usein nolla-nolla tai yhteen erikoistilannemaaliin. Tällä kertaa sen vapaapotkumaalin sai aikaiseksi vastustaja, Malinen harmitteli.

- Mutta tänään meillä kävi kentällä kaikkiaan 14 pelaajaa, joista jokainen voi ylpeänä katsoa itseään peliin. Me pelasimme kaikkiaan hyvin ja monipuolisesti. Joskus tällaisetkin tulokset on vain hyväksyttävä ja käsiteltävä.


JJK - RoPS maanantaina 31.7. kello 18.30 Vaajakoskella. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia