FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.30 // 24.7.2017

Dahlström ja HJK solmivat jatkosopimuksen

Dahlström ja HJK solmivat jatkosopimuksen

"Dalen" tavoitteet ovat ulkomailla. (Kuva: Juha Tamminen)

20-vuotias keskikenttäpelaaja Sebastian Dahlström jatkaa uuden sopimuksen myötä HJK:ssa kauden 2019 loppuun.

HJK:ssa 12-vuotiaasta asti pelannut Sebastian Dahlström nousi viime kaudella HJK:n edustusmiehistöön ja pelasi heti debyyttikaudellaan Veikkausliigassa yli 20 ottelua. Talven aikana armeijan suorittanut Dahlström on myös tällä kaudella esiintynyt hyvin, pelannut jo 14 Veikkausliigan ottelussa ja ollut kokoonpanossa kaikissa kauden europeleissä.

– Dale on hyvä osoitus henkisesti vahvasta pelaajasta, joka on tehnyt kovaa työtä ja repinyt ovet väkisin auki edustusjoukkueeseen ja kentälle. Dalen kanssa on helppo tehdä töitä, ja hän on sopivan kriittinen myös valmentajaan päin, joten yhteistyö on kiinnostavaa. Hänellä on potentiaalia kehittyä paremmaksi pelaajaksi, kuka tietää missä hänen rajansa ovat, kommentoi päävalmentaja Lehkosuo tyytyväisenä suojattinsa jatkoa HJK:n riveissä.

– Tosi iloinen olen kun saan jatkaa Klubissa. Tavoitteeni ovat ulkomailla, ja kun HJK:ssa pelaa hyvin, niin sinne on mahdollisuus päästä, toteaa Dahlström.


HJK - HIFK maanantaina 31.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia