FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.29 // 23.7.2017

SJK:n Bardanca: "Olemme nyt hyvässä iskussa"

SJK:n Bardanca: "Olemme nyt hyvässä iskussa"

Diego Bardanca näkee SJK:n ottaneen askeleita eteenpäin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK lähtee jatkamaan nousujohteista virettään sunnuntaina Rovaniemellä RoPS:n vieraana.

Edellisen Jyväskylässä pelatun ottelun parhaaksi valittiin puolustuksessa erinomaisen pelin pelannut Diego Bardanca.

- Haluamme jatkaa tällä tavoin ja tällä tyylillä millä olemme nyt parissa edellisessä ottelussa esittäneet. Samalla haluamme tietenkin nousta ylöspäin sarjataulukossa, sillä emme lopulta ole kaukana kärkikolmikosta. Haluamme myös kehittyä jokaisessa pelissä entisestään sekä minimoida edellisten otteluiden virheet. Olemme mielestäni juuri nyt hyvässä iskussa, arvioi keskuspuolustaja Bardanca.

- Uudet pelaajat ovat myös meille hyväksi, sillä heidän kautta me kehitymme ja olemme entistä vahvempi joukkue. He ovat tulleet hyvin mukaan ja me kasvamme yhdessä sekä menemme eteenpäin joukkueena, sanoo Bardanca.

Bardancan mukaan myös touko-kesäkuun vaihteessa ruoriin tarttuneen Manuel Rocan pelilliset teesit alkavat iskostua joukkueeseen koko ajan paremmin.

- Uuden valmentajan pelilliset muutokset vaativat tietenkin aikaa toimiakseen, mutta nyt joukkue on alkanut sisäistää hänen ohjeitaan entistä paremmin ja pelimme on kehittynyt. Nyt me puolustamme myös yhdessä koko joukkueena ja puolustaminen lähtee hyökkäysestä asti kuten pitääkin. Meillä on nyt paljon parempi balanssi linjojen välillä ja olemme tiiviimpi joukkue kuin aiemmin.

- Nyt kun se alkaa toimia, meidän pitää saada myös hyökkäys toimimaan saamaan tapaan yhdessä. Meidän pitää luoda enemmän paikkoja ja siten tehdä enemmän maaleja, analysoi Bardanca muutoksia joita Roca on ajanut joukkueeseen.

Bardanca ei ole Rovaniemellä vielä koskaan elämässään käynyt, mutta Lappiin hän matkusti ensimmäisenä päivänään Suomessa tultuaan SJK:n mukana Marbellan leiriltä. Silloin SJK kohtasi Suomen Cupissa RoPS:n, mutta peli pelattiin silloin Kemin Junkohallissa.

- Lappi vaikutti silloin mukavalta paikalta ja olen ajatellut koko ajan että pitää jossain vaiheessa vierailla siellä kun meillä on vapaata. Nyt kuitenkin keskityn peliin ja vierailu saa jäädä myöhempään aikaan.

- Sen voin paljastaa että opin vasta Suomessa että Joulupukki asuu siellä. Luulin aina amerikkalaiseen tapaan että hän asuu Pohjoisnavalla, mutta nyt tiedän sen että oikea Joulupukki asuu Lapissa, nauraa Bardanca.


RoPS - SJK Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 23.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia