AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 23.7.2017

Malinen: "Emme voi vaikuttaa SJK:n palasiin"

Malinen: "Emme voi vaikuttaa SJK:n palasiin"

Juha Malinen keskittyy oman joukkueensa tekemisiin. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS isännöi sunnuntaina nousuvireisiä otteita viime viikkoina esittänyttä SJK:ta.

Napapiirillä SJK:n tulokset on noteerattu, mutta kovin syvälle SJK:n tilanteeseen ei RoPS-luotsi Juha Malinen myönnä perehtyneensä.

- Heillä on ollut pari voitokasta peliä, jossa eivät ole päästäneet maaliakaan. Onko siellä palaset loksahtaneet paikoilleen, niin se on heidän juttunsa, johon me emme voi vaikuttaa, Malinen kuittaa.

- Meidän juttumme on se, että joukkueessa on vaihtunut muutamia palasia, jotka me yritämme hitsata taas yhdeksi kokonaisuudeksi. Tästä Lahti-ottelu antoi meille jo hyviä viitteitä.

Heinäkuun siirtoikkunan auettua molemmissa joukkueissa on tapahtunut liikennettä. RoPS:n osalta Lahti-pelin perusteella ainakin Charlie Traffordia voidaan odottaa huomenna RoPS:n aloittavaan kokoonpanoon. Harjoituksissa myös Mota ja Lassi Lappalainen ovat esiintyneet edukseen.

- Lassi on jo kahdella harjoituskerralla täyttänyt meidän odotusarvot. Mota taas on ulospäin suuntautunut kaveri, joka on kiinnostunut meidän pelitavasta ja halukas mukautumaan. Kun nämä ehdot täyttyy, niin perusasiat ovat jo kunnossa, Malinen kehaisee.

- Myös pelaajisto on suhtautunut muutoksiin positiivisesti, ja harjoituksissa on ollut hyvä virne päällä. Meidän on vain huolehdittava siitä, että uudet pelaajat pystyvät ajattelemaan ja toimimaan samalla tavalla kuin muu joukkue. Silloin ollaan hyvällä tiellä.

Seinäjoella liikennettä on ollut huomattavasti Napapiiriä enemmän. SJK on kiinnittänyt peräti kuusi uutta pelaajaa, ja sitten joukkueiden edellisen kohtaamisen myös päävalmentaja on vaihtunut. Mielenkiintoisin pelaajahankinta lienee Suomeen palaava Vahid Hambo.

- Ei SJK:n tekeminen ainakaan siitä jää kiinni, etteikö valmennukseen, pelaajiin tai olosuhteisiin oltaisi panostettu. Näihin kolmeen ei SJK, kaadu, Malinen tyytyy toteamaan.


RoPS - SJK Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 23.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia