AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 23.7.2017

Hetemaj ylisti RoPS-ottelua: "Tällaista se pitäisi olla joka viikko"

Hetemaj ylisti RoPS-ottelua: "Tällaista se pitäisi olla joka viikko"

Mehu kehui Rovaniemen ottelun intensiteettiä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK haki arvokkaan 2-1-vierasvoiton RoPS:sta sunnuntaina kovan taistelun jälkeen.

SJK:n keskikenttämies Mehmet Hetemaj yltyi ylistämään ottelua kokonaisuutena taiston tauottua. "Mehu" antoi täyden tunnustuksen RoPS:lle ja ennen kaikkea päävalmentaja Juha Maliselle.

- Huikea taistelu tänään. Tykkään Malisen joukkueista ja heitä vastaan on aina kiva pelata. Itselläkin menee vähän yli välillä, mutta joka tilanteeseen mennään täysillä ja pelin jälkeen ollaan taas hyviä kavereita, Hetemaj kuvaili.

- Tällaista se pitäisi olla joka viikko. Ei se mitään maailman hienointa peliä ole, mutta mun mielestä intensiteettiä pitäisi nostaa tässä liigassa. Ja Malisen joukkueilla ainakin on aina hyvä intensiteetti.

Hyvän voittoputken aluilleen saanut SJK tähyää Hetemajn mukaan nyt ylöspäinä taulukossa.

- Kaikki on nyt vielä täysin auki, sillä joukkueet ovat pelanneet hyvin ristiin ja meille oli kolmas otteluvoitto putkeen Veikkausliigassa, joten kaikki fokus on meillä nyt sarjassa ja seuraavassa ottelussa, sanoi SJK:n keskikentällä läpi ottelun kovasti paininut Hetemaj ottelun jälkeen.


SJK - KuPS maanantaina 31.7. kello 19.30 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia