FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.29 // 22.7.2017

HIFK:n Forssell: "Tiedän että pystymme voittamaan pelejä"

HIFK:n Forssell: "Tiedän että pystymme voittamaan pelejä"

"Miklu" kehuu HIFK:n henkeä vaikeuksista huolimatta. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK matkaa lauantaiksi IFK Mariehamnin vieraaksi metsästämään sitä kuuluisaa "kadonnutta voittoa".

HIFK on tehnyt Veikkausliigassa tällä kaudella toiseksi vähiten maaleja, kun 17 pelatussa ottelussa vastustajan verkko on heilunut vain 15 kertaa. Hyökkääjäkaksikko Mikael Forssell ja Pekka Sihvola ovat HIFK:n parhaat maalintekijät viidellä maalilla.

KuPS-ottelussa HIFK:n ainoasta maalista vastannut Forssell on tehnyt nyt neljässä peräkkäisessä ottelussa maalin. Kokenut ja maailmaa nähnyt hyökkääjä uskoo ja luottaa siihen, että HIFK:n kurssi kääntyy vielä.

– Tiedän, että tämä joukkue pystyy voittamaan pelejä. Joukkueemme on tarpeeksi arvokas laadultaan säilymään liigassa.

- Heikoista tuloksista huolimatta meillä on erittäin hyvä fiilis pukukopissa. Meillä on erittäin hyvä fiilis treeneissä, ja ennen jokaista peliä meillä on hyvä fiilis. Negatiivista ilmapiiriä ei ole yhtään. Se on hieno asia tällaisessa tilanteessa, Forssell kertoi edellisen KuPS-ottelun jälkeen.


IFK Mariehamn-HIFK Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 22.7. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia