AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2017

Korkeakunnas tietää Pennasen merkityksen KuPS:lle

Korkeakunnas tietää Pennasen merkityksen KuPS:lle

"Toke" odottaa malttia omiltaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti matkaa lauantaina Kuopioon, jossa kärkipään kamppailussa vastassa on isäntäjoukkue KuPS.

Kuopiolaiset vahvistuivat viime viikolla myös paluumuuttajalla, kun Petteri Pennanen palasi takaisin kasvattajaseuransa riveihin. Petteri ehti tehdä maalin heti ensimmäisessä ottelussaan HIFKiä vastaan.

- Pennanen oli hyvässä kunnossa ja oma itsensä kentällä. Hän on taitava ja juonikas laatupelaaja, joka tuo myös erikoistilanneosaamista.

- Hänen lisäkseen keskikentän kolmikko Saxman (Ville), Savolainen (Saku) ja Gabriel (Ruben) ovat vahva sydän joukkueelle, "Toke" tietää.

FC Lahti jäi viime kierroksella 1-1-tasapeliin RoPSia vastaan ja samalla myös kolmen kamppailun mittainen voittoputki katkesi. Ottelu oli viihdyttävä ja tasainen, mutta voitto jäi uupumaan hyvästä yrityksestä huolimatta. Joukkue onkin keskittynyt lisää hyökkäyspelaamisen parantamiseen.

- Meidän pitää olla maltillisempia ja selkeämpiä hyökkäyspelaamisessa. RoPSia vastaan hieman hosuimme. Olemme viilanneet paljon viimeisen kolmanneksen pelaamista, Korkeakunnas kertoo.


KuPS-FC Lahti Savon Sanomat Areenalla lauantaina 22.7. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia