AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2017

JJK vahvisti myös hyökkäystään - Jovovic sopimukseen

JJK vahvisti myös hyökkäystään - Jovovic sopimukseen

Sasa Jovovic on tuttu näky Veikkausliigakentillä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kärkimies Sasa Jovovic siirtyy AC Oulusta loppukaudeksi JJK:hon. Sopimuksessa on optio myös kaudesta 2018.

Jovovic on 30-vuotias serbihyökkääjä, joka on pelannut Suomessa kaudesta 2013 asti ja Harjullakin tuttu näky EIF:n ja PS Kemin paidoista Ykkösen kausilta. Viime kaudella Jovovic nähtiin Veikkausliigassa KuPS:n riveissä ja talvella miehen tie vei Ykköseen AC Ouluun, jossa kausi on ollut menestyksekäs: 13 ottelussa maaleja syntyi kahdeksan.

Nyt Jovovic palaa liiganurmille ja siirtyy JJK:hon – ainakin kauden loppuun, mutta optio on myös tulevasta kaudesta.

- Mahtavaa olla takaisin Veikkausliigassa! Uskon, että pystyn auttamaan JJK:ta omalla panoksellani, Jovovic sanoo.

Jovovic on tervetullut vahvistus JJK:n kärkikalustoon Jasin Abahassinen ollessa loukkaantuneena: Abahassine nähtiin kentillä toukokuun lopulla, mutta on joutunut takaisin sairastuvalle ja toipumisaikataulu on epävarma. JJK onkin tuskaillut maalinteon kanssa ja Jovovicilta odotetaankin nyt tehoja.

- Ei minulla paineita siitä ole! Olen pelannut paljon ja tehnyt paljon maaleja – luotan siihen, että myös JJK:ssa laitan pallon maaliin, kun paikka tulee.

- Uskon, että pystyn auttamaan myös tuomalla lisää taisteluasennetta ja uskon myös, että sopeudun joukkueeseen hyvin. Vain Felixin (Gustavsson) kanssa olen pelannut samassa joukkueessa aiemmin, mutta monia vastaan olen pelannut ja pidän esimerkiksi Tommi Karin ja Mikko Mannisen tavasta pelata.


VPS-JJK sunnuntaina 23.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia